Главная НовостиВідкриття виставки дитячих малюнків.

Відкриття виставки дитячих малюнків.

Відкриття виставки дитячих малюнків.
27.12.2017 17:57:00

    22 грудня 2017 року в м.Кропивницький було проведено відкриття виставки дитячих малюнків учасників всеукраїнського конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», організаторами якої є галерея «Єлисаветград».
Конкурс проводиться вже втретє, цьогоріч конкурсанти надіслали 1331 роботу з 44 населених пунктів України.
   Виставкова зала галереї в одну мить перетворилася на чарівний калейдоскоп завдяки сотням дитячих робіт, які заполонили її стіни, наповнили оптимізмом, радістю та безтурботністю дитинства, щирими дитячими мріями.
   Під час відкриття виставки до того додався жвавий гамір та сміх, бо до галереї завітали автори малюнків з міста Кропивницького та члени журі і спонсори, щоб привітати школярів, що приймали участь у конкурсі.
   Нагородження дітей також проводитиметься по усій країні, з початку січня галерея «Єлисаветград» почне поштову розсилку дипломів та подарунків, що отримали конкурсанти.
   Подарунки – це картини, канцелярські товари, солодощі, та багато інших приємностей, що було надано від членів журі на благодійній основі.
   До складу журі міг долучитися кожен бажаючий, що і зробили багато людей: художники, підприємці, громадські організації та всі небайдужі, які особисто обирали малюнок, що сподобався, та нагороджували автора призом від себе.
  Чудова ідея забути про буденність, об’єднатися навколо спільної мети, підтримати дітей, стала особливо доречною напередодні свят, тож і експозиція в галереї «Єлисаветград» триватиме до кінця січня, щоб під час свят та канікул кожен зміг зарядитися позитивним світобаченням, яким з усіма поділилися школярі нашої країни.

 

 

 

 


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.