Главная НовостиВідкриття обласної виставки художників-аматорів. 8 квітня

Відкриття обласної виставки художників-аматорів. 8 квітня

Відкриття обласної виставки художників-аматорів. 8 квітня
04.04.2017 12:07:00

 8 квітня о 12 годині галерея «Єлисаветград» запрошує на відкриття виставки картин під поетичною назвою «Квітневі почуття».
Унікальність цієї виставки в тому, що вдруге поспіль на розсуд спокушеної глядацької аудиторії обласного центру будуть представлені роботи не професійних митців, а художників-аматорів.
Ми знову виходимо за рамки звичайної виставкової діяльності і надаємо можливість митцям, які, не маючи художньої освіти та професійних навичок, творять красу.
Ця виставка – це дійсно свято для всіх нас.Побачити талант інших, розкрити його і допомогти, це наше призначення!
У 2016 році на подібний заклик галереї відгукнулося 32 художника з усієї Кіровоградщини. В цьому – їх вже 46. Представлено більше 70 робіт різних жанрів та напрямків, виконаних в різних техніках. На виставці можна буде зустріти вже відомих з минулого року майстрів та познайомитись з новими. І будьте впевнені – вони зможуть вас здивувати.
Чекаємо нових почуттів!

 


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.